H24 Achieve Proteinska pločica ukus crne čokolade, 6 pločica x 60 g

2.332 RSD

Bilo da ste početnik u vežbanju ili redovno odlazite u teretanu, potrebna vam je sportska ishrana koja vas podržava u svakom trenutku. Iz tog razloga smo kreirali H24 Achieve proteinske pločice.  Ovo je idealna poslastica za upotrebu nakon treninga koja sadrži 21 gram proteina po pločici. Svaka proteinska pločica ima dekadentan ukus crne čokolade, ne sadrži veštačke arome ili boje i prikladna je za ishranu vegetarijanaca!

Želimo da obezbedimo ishranu koja pomaže u ostvarivanju ciljeva, bez obzira na to koliko su ciljevi veliki ili mali. H24 Achieve Proteinske pločice se mogu koristiti između obroka, nakon treninga ili kada želite užinu kojom nećete poremetiti svoje ciljeve u ishrani.

Glavne prednosti i karakteristike: 

  • 21 g proteina po pločici
  • Mala količina šećera
  • Sertifikovano od strane Informed Sports
  • Ne sadrži veštačke boje ili arome
  • Bogat ukus crne čokolade
  • Prikladno za vegetarijance

Uputstvo za upotrebu:

Koristite kao užinu između obroka ili nakon treninga. Uživajte u ovom proizvodu u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.*

*Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Ovaj sajt uređuju navedeni Herbalife Nutrition Nezavisni Članovi: Dejana i Marko

POSTOJEĆI KONZUMENT?

Vaš odnos jedan na jedan sa Članom je ključan za ostvarivanje ciljeva u vezi sa ishranom. Ukoliko Dejana i Marko nisu vaš lični Član, savetujemo da proizvode kupujete od svog postojećeg Člana. Ili, posetite ovaj sajt.

VEĆ STE HERBALIFE NUTRITION ČLAN?

Da biste kupovinu obavljali putem članskog naloga i primali kompletnu zaslugu molimo posetite myherbalife.com