Herbalife24® Rebuild Strength Dodatak ishrani – Napitak za oporavak sa kombinacijom ugljenih hidrata i proteina ukus čokolade 1000 g

7.762 RSD

Dodatak ishrani za sportaše. Šejk za oporavak sa dodatim glutaminom i aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA) za snagu sportista.

Ovaj jedinstveni napitak za oporavak sa kombinacijom ugljenih hidrata i proteina je namenjen za uzimanje nakon anaerobnih vežbi.

Sadrži gvožđe koje doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina.

 

Ključne prednosti:

  • Bez veštačkih boja i aroma
  • Bez veštačkih zaslađivača
  • 25 g proteina po porciji
  • 6,3 mg gvožđa po porciji

 

Preporučena upotreba:

Pomešajte 5 ravnih kašika (50 g) sa 250 ml vode. Dobro promućkajte pre upotrebe. Konzumirajte u roku od 30 minuta nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

 

Herbalife24® proizvode je na zabranjene supstance testirala nezavisna treća strana. Za više informacija molimo vidite nalepnicu na proizvodu.

Ovaj sajt uređuju navedeni Herbalife Nutrition Nezavisni Članovi: Dejana i Marko

POSTOJEĆI KONZUMENT?

Vaš odnos jedan na jedan sa Članom je ključan za ostvarivanje ciljeva u vezi sa ishranom. Ukoliko Dejana i Marko nisu vaš lični Član, savetujemo da proizvode kupujete od svog postojećeg Člana. Ili, posetite ovaj sajt.

VEĆ STE HERBALIFE NUTRITION ČLAN?

Da biste kupovinu obavljali putem članskog naloga i primali kompletnu zaslugu molimo posetite myherbalife.com